Beskæring

Beskæring af havens buske og træer, er ikke blot beskæring. Der er en stor viden og falighed inden for dette emne, og med den rette teknik, får man nemt storblomstrende buske samt sunde træer.

En indikation på at det er tid til beskæring af træerne kan være når kronen bliver tung og lukket, og på den måde bliver fyldt med grene der gnider op ad hinanden. Her dannes der sår i barken og grenene dør på sigt. 

En anden grund kan også være at kronen er for lav til at man kan komme ind under og slå græs.

Her har vi fagfolk som går ind og forsigtigt tynder ud i træet, så kronen atter igen får lys, luft og bliver mest muligt vital igen.

Det samme ved beskæring af buske. Ved kontinuerlig foryngelses-beskæring af busken, sikrer man bedst mulig blomstring og bær på sine buske, og man opretholder samtidigt en ung og sund vækst.

Frugttræer

Frugttræer skal klippes på forskellige tidspunkter alt efter hvilken art der er tale om.
Vi har stor kendskab til de forskellige beskæringsmetoder- samt tidspunkter. Både i forbindelse med frugtudbytte, men også for at svampesygdommene ikke får de bedste betingelser.
Der er nemlig stor forskel på om det er stenfrugttræer eller et alm. æbletræ.

​Har du nogle spørgsmål?

Fik du ikke svar på alt hvad du søgte, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - Vi er glade, bare vi kan hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

K. STILLING ApS

CVR: 36495642

Kontakt

E-mail: kontakt@kstilling.dk

Tlf.: 51 81 23 24

​​Tlf.: 40 48 09 56