​Flisebelægning i hele haven udført af anlægsgartner

Skal du have lavet en ny indkørsel eller terrasse? Så kan du med fordel kontakte anlægsgartneren K. Stilling for professionel hjælp til flisebelægning. Vi er et kompetent firma med mange års erfaring på området, og derfor kan vi varetage enhver opgave. Vi står til rådighed hos både private kunder og erhvervskunder i og omkring Nykøbing Falster og på resten af Falster.

Hos os finder du en erfaren anlægsgartner, som står klar til at løse din opgave for dig. Vi tilbyder lægning af fliser ved mange forskellige opgaver, og derfor må du aldrig være tilbageholdende med at kontakte os for hjælp.

Vi udfører al slags brolægning:​

  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Havegange
  • Trapper
  • Støttemure​
  • Mange andre områder

Gå gerne på opdagelse i galleriet her på siden, og se nogle af de opgaver inden for bro- og fliselægning, vi har udført. Vi tager desuden gerne ud og besigtiger din grund, så vi kan vurdere, hvilken flisebelægning, der passer bedst til din have.

Vi tilbyder flisebelægning lige efter dine ønsker og behov

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med det resultat, som vi leverer. Dette sikrer vi bl.a. ved altid at have en tæt dialog med enhver kunde, hvor vi forventningsafstemmer og taler om de individuelle ønsker og behov.

Vi hjælper altid gerne til med råd og vejledning i forbindelse med flisebelægning. Vores anlægsgartner kan, f.eks. ud fra vores leverandørs produktkataloger, fremlægge et bredt udvalg og inspiration til lige netop dine ønsker og behov. Dette gælder alt inden for flisevalg, mønstre, farver, pris og meget mere.

Kontakt os for at indhente et tilbud på lægning af fliser

Skal vi komme og udføre flisebelægning til en attraktiv m2-pris hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at løse opgaven effektivt og lige efter dine ønsker. Vi tilbyder også træfældning.

Du kan kontakte os på telefon: 51 81 23 24 eller 40 48 09 56. Du kan også skrive til vores e-mail: kontakt@kstilling.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

​Har du nogle spørgsmål?

Fik du ikke svar på alt hvad du søgte, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - Vi er glade, bare vi kan hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

K. STILLING ApS

CVR: 36495642

Kontakt

E-mail: kontakt@kstilling.dk

Tlf.: 51 81 23 24

​​Tlf.: 40 48 09 56