​Græsslåning og andet havearbejde for private og erhverv

Er græsslåning en sur pligt for dig? Så lad os komme og ordne arbejdet for dig.
K. Stilling er et professionelt firma, som tilbyder havehjælp hos både private kunder og erhvervskunder til en attraktiv timepris. Vi kommer primært i og omkring Nykøbing Falster og Falster, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi er en kompetent anlægsgartner med mange års erfaring i branchen, og derfor kan du trygt lade os komme og udføre havearbejde hos dig.

Græsslåning - hvornår?

Det er vejret, som er afgørende for, hvornår du skal i gang med at slå din græsplæne. Det er nemlig vigtigt, at græsplænen er begyndt at gro, før græsslåning foretages, hvilket sker, når jordtemperaturen er 7-8 grader. Typisk er dette først på foråret, mens den ikke længere skal slås fra slutning af efteråret og hen over vinteren.​

Få en skræddersyet aftale på græsslåning

Vi tilbyder faste græsslåningsaftaler, hvor du for en hel sæson kan vælge at få slået græs og græstrimmet om træer og buske hver uge, hver 10.-12. eller 14. dag. Skal du på ferie eller er midlertidigt forhindret i at slå din græsplæne selv, kan vi også løse den opgave. Du kan være sikker på, at vi altid tilbyder en billig kvm-pris uanset, hvad opgavens omfang er.

​Vil du have en fast aftale? Kontakt os og hør mere

Uanset om der er tale om en lille græsplæne eller en stor boldbane, så kommer vi gerne og slår den, når det passer dig. Skal vi stå for græsslåning hos dig i næste sæson? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre nærmere om vores priser. Vi står klar til at lave en passende aftale med dig lige efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder også hækklipning.

Du kan kontakte os på telefon: 51 81 23 24 eller 40 48 09 56. Du kan også sende en mail til: kontakt@kstilling.dk, så vender vi straks tilbage med en god pris pr. m2 til dig. 

​Har du nogle spørgsmål?

Fik du ikke svar på alt hvad du søgte, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - Vi er glade, bare vi kan hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

K. STILLING ApS

CVR: 36495642

Kontakt

E-mail: kontakt@kstilling.dk

Tlf.: 51 81 23 24

​​Tlf.: 40 48 09 56