​Hækklipning til en attraktiv pris – hele sæsonen

Er du på udkig efter professionel hjælp til hækklipning? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos K. Stilling finder du en dygtig og erfaren havemand, som tilbyder klipning af hæk hos både private kunder, erhvervskunder samt foreninger. Vi servicerer primært kunder i Nykøbing Falster, Falster og omegn.

Få en fast aftale på hækklipning

At klippe hæk er ofte en omfattende opgave, som både kræver det rette udstyr samt god tid. Har du ikke selv tiden, udstyret eller overskuddet til at klippe din hæk, kommer vi meget gerne og gør det for dig.

Vi tilbyder en fast aftale, hvor du får et fast, godt tilbud på klipning af diverse hække, buske og meget andet, afhængig af lige netop dine ønsker.

Hvad koster hækklipning?

Den nøjagtige pris på hækklipning afhænger af flere forskellige ting. Det kommer bl.a. an på, hvor ofte hækken skal klippes, hvilken slags hæk der er tale om, samt hvor stor en hæk, der skal klippes. Vi løser både store og små opgaver, og vi garanterer konkurrencedygtige priser uanset hvad. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du mangler kompetent hjælp.​

Hvornår skal hækken klippes?

Ønskes der klipning af hæk to gange årligt, kan hækken med fordel klippes omkring Skt. Hans og igen slut august/september. Ønskes den klippet en gang årligt, er det en god idé at vente til midt august. På den måde står hækken pæn resten af sæsonen. 

Stedsegrønne hække anbefales at vente med at blive klippet til slut september/oktober. Ønsker du at få skåret hækken ned, er det også en opgave, vi gerne klarer.

Kontakt os og få et godt tilbud på klipning af hæk

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad hækklipning koster for dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme, så sammensætter vi et godt og uforpligtende tilbud til dig. Vi tilbyder også flisebelægning.

Du kan kontakte os på telefon: 51 81 23 24 eller 40 48 09 56. Du kan også sende en mail til: kontakt@kstilling.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​​

​Har du nogle spørgsmål?

Fik du ikke svar på alt hvad du søgte, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - Vi er glade, bare vi kan hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

K. STILLING ApS

CVR: 36495642

Kontakt

E-mail: kontakt@kstilling.dk

Tlf.: 51 81 23 24

​​Tlf.: 40 48 09 56