​Saltning og snerydning af veje for private og erhverv

Leder du efter et professionelt firma, som tilbyder snerydning og saltning? Så er du kommet til det rette sted. Hos K. Stilling tilbyder vi alle slags vinterservice, såsom saltning, for både private kunder, boligforeninger samt erhvervskunder. Vi dækker Nykøbing Falster, Falster og omegn.

Mange forskellige vinterydelser

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for vintertjenester, fx rydning af sne og saltning. Vi tilbyder en effektiv snerydning af både store og små arealer til en konkurrencedygtig pris. 

Ud over den almindelige snerydning udfører vi glatførebekæmpelse som saltning og grusning. Vi har udstyret til både at rydde fortove, parkeringspladser og veje.

Fast og fleksibel aftale på saltning

Vi tilbyder faste snerydningsaftaler til både privat og erhverv. Alt lige fra de små fortove til de store parkeringspladser. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp. Når du samarbejder med os, er du sikker på, at aftalen overholdes hver gang og at opgaven løses professionelt. Alt sammen til en attraktiv pris.​

Hvis vejret skulle overraske dig, kan du også altid ringe, så kommer vi gerne – også uden du har en fast aftale. Vi arbejder ud fra dine individuelle ønsker og behov, og vi kommer lige så ofte, som du ønsker det. Du kan være sikker på, at vi har udstyret i orden, uanset hvilken slags vintertjeneste vi skal udføre.

Kontakt os og hør mere om vores services

Ønsker du at høre mere om, hvad dine muligheder for at få en god aftale på saltning er? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe med enhver opgave på området, hvor vi garanterer et veludført resultat. Vi tilbyder også græsslåning.

Du kan kontakte os på telefon: 51 81 23 24 eller 40 48 09 56. Du kan også skrive til vores e-mail: kontakt@kstilling.dk, så hører du fra os snarest muligt.

​​

​Har du nogle spørgsmål?

Fik du ikke svar på alt hvad du søgte, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - Vi er glade, bare vi kan hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

K. STILLING ApS

CVR: 36495642

Kontakt

E-mail: kontakt@kstilling.dk

Tlf.: 51 81 23 24

​​Tlf.: 40 48 09 56