​Træfældning af både små og store træer tilbydes

Mangler du hjælp til fældning af træ? Så står vi hos K. Stilling klar til at hjælpe dig. Vi er et kvalitetsorienteret firma med mange års erfaring inden for træfældning, hvorfor vi kan varetage alle opgaver på området. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Nykøbing Falster og Falster.

Fældning af træer kan være en vanskelig opgave, og derfor anbefaler vi altid, at du får hjælp af en professionel gartner. Det kræver nemlig det rette udstyr samt en god erfaring for at opgaven løses ordentligt og sikkert. Vi tilbyder fældning af både vanskelige, små og store træer, så du bør aldrig tøve med at kontakte os. Vi er naturligvis fuldt forsikret.

Hvad koster træfældning?

Den eksakte pris på træfældning afhænger af opgavens samlede omfang, herunder spiller det en rolle, hvor stort træet er, samt hvilke materialer der skal anvendes til at fælde det. Vi garanterer dog alle vores kunder, at vi altid tilbyder en så billig pris som muligt, uanset hvad opgaven lyder på.​

Vi garanterer sikker træfældning

Derudover kan du være sikker på, at vi har sikkerhedsudstyret i orden ved enhver opgave. Du kan med andre ord trygt lade os stå for fældning af træer hos dig. Vi tilbyder også træbeskæring samt andre lignende opgaver.

Vi kommer til den aftalte tid, og vi rydder naturligvis altid gerne op efter os selv, når opgaven er løst, så du kan nyde din have med det samme igen.

Kontakt os og bestil træbeskæring- eller fældning

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra en erfaren træfælder, er du velkommen til at kontakte vores anlægsgartner på telefon: 51 81 23 24 eller 40 48 09 56. Vi tilbyder også saltning.

Du kan også skrive til vores e-mail: kontakt@kstilling.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud på træfældning hos dig.

​​

​Har du nogle spørgsmål?

Fik du ikke svar på alt hvad du søgte, så udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt - Vi er glade, bare vi kan hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

K. STILLING ApS

CVR: 36495642

Kontakt

E-mail: kontakt@kstilling.dk

Tlf.: 51 81 23 24

​​Tlf.: 40 48 09 56